Op zoek naar executive coaching opleiding?

 
executive coaching opleiding
executive coaching opleiding
executive coaching - Coaching aan huis.
Hoe werkt coaching? Veelgestelde vragen FAQ. In de kijker: Coaching. Coaching staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei! Of je nu op zoek bent naar bedrijfscoaching, loopbaancoaching, life coaching, personal coaching, assertiviteitscoaching, counseling, kindercoaching of relatieco. Lees verder Vind een coach.
Coachen als professie I RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Haar werk speelt zich af binnen de context van internationale bedrijven en organisaties: executive coaching, career coaching, performance coaching, work/life balance coaching. Ellen Aptroot is systeemtherapeut / psychotherapeut. van der Pool Han. Han van der Pool is een zeer ervaren talentmanager en executive coach. Zijn expertise is te herleiden tot kennis uit de vakgebieden arbeids en organisatiepsychologie, organisatiekunde en projectmanagement, aangevuld met ruim vijfendertig jaar ervaring als talentmanager, trainer/coach en adviseur in het bedrijfsleven. van Dam Quin. Quin van Dam is klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychoanalyticus. Hij heeft een eigen praktijk in Leiden. Carlo Mittendorff is docent, coach, GZ-pycholoog en psychotherapeut. Gudrun Hiese is klinisch AO psycholoog en heeft 30 jaar ervaring in internationale HR rollen. Leergang Coachen als Professie. Deze opleiding incompany volgen meer weten.
huet
Executive Coaching Millian.
Beiden zijn zeer ervaren executive coaches en als docenten reeds tien jaar betrokken bij opleidingen voor coaches. Zij zijn auteurs van het boek Coaching met collega's, dat vertaald is in het Engels en inmiddels toe is aan de vierde druk, en van een groot aantal artikelen over coaching.
lean six sigma belts
Onze coaches: NICE.
Ineke heeft na haar opleiding aan het Van Hall Instituut, bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2014 heeft ze aan de Ashridge Business School haar Master of Science behaald in Executive Coaching en in 2016 heeft ze de postacademische opleidingen Team Coaching voor consultants en Advanced Coaching and Organisation Development behaald aan de Hult International Business School.
personal coaching
Opleiding: Executive Coaching voor Topmanagers en Directeuren Springest.
group Incompany training. Executive Coaching voor Topmanagers en Directeuren. Deze opleiding is helaas verwijderd door SenSolid. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp.
het Balkon Executive coaching.
Executive coaching heeft een geheel eigen karakter, afhankelijk van jouw vraag. Soms denken we mee met de richting waarin je met jouw afdeling of organisatie naar toe wilt. Daarbij schromen we niet je een spiegel voor te houden, ook wat jouw eigen functioneren betreft. We kunnen je ook ondersteuning bieden bij het vormgeven van je leiderschap. Hoe zorg je dat je impact hebt en blijft houden? Hoe realiseer je draagvlak voor impopulaire maatregelen? Hoe haal je het beste uit je mensen, ook in tijden van bezuiniging? Omdat wij zelf ondernemer zijn en manager van onze eigen organisatie het Balkon, weten wij als coach waar een manager tegenaan kan lopen. Wij beschikken over diepgaande kennis van individuen, teams en organisaties en delen graag onze inzichten met jou. Daarbij pretenderen wij niet de waarheid in pacht te hebben. Wel onderzoeken we graag met je: Wat is hier nu eigenlijk aan de hand? En vooral: wat kun jij vanuit jouw positie het beste doen? Fantastische opleiding, een 9!
Ik zoek een opleiding tot executive coach, welke is geschikt? Springest.
Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen? ik ben op zoek naar een kortdurende opleiding tot executive coach. Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen. Ik ben zelfstandig coach en wil mijn kennis aanvullen t.b.v. coaching van management.
opleiding coaching Coachy.nl.
En sinds kort is daar de eerste internationale universitaire coachopleiding bij de VU aan toegevoegd. Na twee jaar leidt deze opleiding tot een formele toekenning van een coach accreditatie erkend door de EMCC als Master Practitioner en de academische titel Master in Coaching. Er zijn praktische opleidingen en meer spirituele coachopleidingen. Sommige opleidingen zijn gebaseerd op een bepaalde theorie of leer, zoals het welbekende NLP dat staat voor neurolinguïstisch programmeren of de minder bekende transactionele analyse afgekort tot TA. Andere opleidingen richten zich op een bepaalde techniek denk aan familie en organisatieopstellingen; de oplossingsgerichte coaching, de RET of de socratische methode. En dan zijn er nog opleidingen met de focus op een bepaald probleem zoals stressmanagement en burnout of doelgroep. De loopbaancoach richt zich op mensen die een stap willen maken in hun carrière of in outplacementtraject zitten; de business coach en de executive coach werken met leidinggevenden en de top van organisaties; de conflictcoach spreekt voor zich net zo als de lifecoach, de mentalcoach, de budgetcoach en de kindercoach en zo zijn er nog meer te noemen.
Executive coaching Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding.
Executive coaching is er niet om problemen op te lossen, maar om problemen vóór te zijn. Als de executive lekker in zijn of haar vel zit, dan werkt dat automatisch door als één van de succesfactoren voor de gehele organisatie.
Master in Executive Coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU zie. Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.
Over ons Nonons.
Anne is oprichter van Coach020 nu NONONS en heeft meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, coach en trainer. Na haar studie psychologie deed ze meerdere vervolgopleidingen. Onder meer executive coaching VU, Voice Dialogue, ACT, systemisch werk, Transactionele Analyse en EMDR.
Een opleiding tot coach volgen International Coach Federation.
Schouten Global provides 3 accredited coach training programs in English, Dutch and German. Co-Active Coaching for individual coaching; a 6 month program consisting five experiential training modules. Organizational Relationship System Coaching ORSC to coach teams/relationships. And The Leadership Circle Profile Certification, a transformational 360 tool for executive coaches.
Middagseminar: Executive coaching Managementboek.nl.
Drie leading ladies in het coachingsvak nemen u mee in dit fascinerende vakgebied. Yvonne Burger, hoogleraar in de postgraduate opleiding Executive Coaching van de VU, executive coach en auteur van o.a. Spiegel aan de top, over de praktijk van executive coaching gaat in op de uitkomsten van een onderzoek onder topbestuurders.

Contacteer ons