Op zoek naar supervisie en coaching?

 
supervisie en coaching
supervisie en coaching - Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie.
In mijn coaching en zo sta ik ook in het leven voor mezelf zowel een op een als relaties, nodig ik mensen graag uit om over twee uitgangspunten, twee manieren om in het leven en in een relatie te staan, te overdenken en te overwegen deze te omarmen.
supervisie en coaching
Opleiding: Leergang Supervisie en coaching Millian.
Leergang Supervisie en coaching. Leergang Supervisie en coaching. De vraag naar ervaren, professionele begeleidingsdeskundigen waaronder supervisoren en coaches groeit nog steeds. Coaching en supervisie zijn interessante instrumenten binnen de begeleidingskunde voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid. Klik hier voor meer informatie
iphone
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.
team coaching
Cursus: Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Springest.
Coach / Coaching. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. group Incompany training. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Deze cursus is helaas verwijderd door Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp.
gereedschap merken
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
Binnen de begeleidingskunde zijn coaching en supervisie belangrijke instrumenten voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid. Na de post-hbo Leergang Supervisie Coaching weet je precies hoeje met coaching en supervisie richting geeft aan het organisatiebeleid.
lean in de zorg
Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs Verus.
U bent hier. Home Actueel Nieuws Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs. Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs. 30 sep 2009. In januari 2010 begint de tweejarige opleiding Supervisie en coaching van Hogeschool Driestar educatief en Christelijke Hogeschool Ede.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Coaching en motivatietechnieken. Coachen van zelfsturende teams. Supervisie, coaching, werkbegeleiding en kwaliteitszorg. U sluit dit programma af met een mondeling examen. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding van Hogeschool NCOI.
Lvsc.
Zoek een begeleider. De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching heeft ruim 2100 leden en is een beroepsorganisatie van én voor begeleiders die staan voor duurzaam leren op het gebied van mens, werk en organisatie. LVSC biedt de aangesloten professioneel begeleiders zoals coaches en supervisoren, een platform voor kwaliteit, beroepsregistratie en kennisuitwisseling.
recreatie Nieuwe Meubels. werk pagina lifestyle 1. reizen gezondheid wonen.
Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. Intervisie. reizen. gezondheid. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender. Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. Intervisie. Coaching. gezondheid. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender.
Supervisie en Coaching Jan Minderhoud Begeleiding Advies Praktijk voor supervisie, coaching, pastorale counseling geestetlijke begeleiding te Ermelo.
Coaching is, anders dan supervisie, meestal op de kortere termijn gericht. Ook kan een coach sturender en directiever zijn dan een supervisor en is er meer ruimte voor feedback en advisering.Het grote verschil tussen coaching en supervisie luidt in één zin: coaching richt zich op het resultaat, supervisie richt zich op het leren kennen van jezelf in de beroepssituatie.
Coaching en Supervisie Windesheim.
Coaching en Supervisie. Wil je mensen in hun werksituatie effectief coachen? Of iemand op maat begeleiden bij het nog beter uitoefenen van zijn beroep? Of wil je verder groeien binnen je organisatie? Wij begeleiden en ondersteunen ontwikkelingstrajecten van professionals en organisaties. Coaching en Supervisie: 20 opleidingen.
supervisie, begeleiding bij professionele begeleiding Coachy.nl.
Het verschil tussen supervisie en coaching is dat coaching gericht is op een specifieke vraag en supervisie expliciet gericht is op het systematisch ontwikkelen van t vermogen te reflecteren op het eigen handelen in het werk. Coaching is naast gedrag sterk resultaat gericht.
Supervisie en coaching CHE.
Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven. Je hebt in de laatste zes jaar minimaal 10 keer supervisie of voorsupervisie ontvangen van een LVSC-geregistreerde supervisor.

Contacteer ons