Zoeken naar opleiding intervisie en coaching

 
opleiding intervisie en coaching
Job coach job coaching Vind-een-Coach.be.
Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de coachingspraktijk.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Intervisie en supervisie. Profileren en positioneren. Opbouwen en beheren van netwerken en relaties. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Omgaan met lastige situaties 2 dagen. Omgaan met onverwachte situaties. Belemmerende denkpatronen doorbreken. Negatieve overtuigingen herkennen en benoemen. Omgaan met weerstand. Motiveren en inspireren. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Ons doel is u zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die u gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak. Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching.
loopfiets baby
Coaching en Supervisie Windesheim.
Woud van coaching en supervisieopleidingen. Na" een rondgang door het woud van coaching en supervisie opleidingen viel mijn keus op de Supervisorenopleiding van Windesheim. Doorslaggevende redenen om juist voor deze opleiding te kiezen waren: de gerichte beroepsopleiding tot supervisor met een duidelijk onderbouwde methodiek; de meer proces dan doelgerichte focus, waardoor je op een diepere laag van bewustwording komt en de combinatie van hoofd en hartleren." Bewuster van denken, voelen en handelen. Ik" geniet van het leren van en met mijn medestudenten tijdens de intensieve lesdagen, de leersupervisie en de intervisie.
dagen
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
Na het volgen van de opleiding.: kunt u samen met uw supervisant een leertraject vorm en inhoud geven.; weet u welke attitude en vaardigheden passend zijn bij de verschillende leerbegeleidingsmethoden: Supervisie, Coaching, Begeleide Intervisie en andere begeleidingsvormen.; bent u in staat om de ontwikkelvraag van de supervisant centraal te stellen en te relateren aan de beroepscontext waarin deze leervraag zich aandient.;
coachopleidingen
Opleiding Intervisiecoaching IVC-v1 Coachboulevard.
Wilt u hier meer informatie over bel of mail gerust! Opleiding Intervisiecoaching bestaat uit de volgende 1-daagsen.: BC1: Competentieprofiel de 5 Kritieke Succesfactoren. Thema: 5 kritieke succesfactoren, voorwaardelijk voor elk coachtraject. Daarnaast interventies maken vanuit het competentieprofiel van de coach StR en NOBCO.
machine stelvoeten
Vergelijk 38 Intervisie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Max: 6 3 uren Opleiderscore: star 93, Kura Training Coaching Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 6 ervaringen. Intervisie voor Veiligheidskundige. Almere / Lelystad, Amersfoort en 4 andere regio's.' Verbeter je persoonlijk en professioneel handelen als veiligheidskundige middels intervisie. Als veiligheidskundige sta je vaak alleen binn. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. group Maximaal 8 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
opleiding coachend leidinggeven
Supervisie / Intervisie Cursussen Professionele vaardigheden GITP PAO GITP.
Cursus Supervisie geven aan therapeuten in opleiding. 87, van de 5 sterren. vergroten van supervisievaardigheden aan de hand van je eigen ontwikkelingsplan. kennisnemen van verschillende visies. supervisiemodellen en leervormen. hanteren van de supervisierelatie. Eerstvolgende startdatum 07 nov 2018. Leergang ervaringsdeskundigheid veerkracht LEV. Leergang ervaringsdeskundigheid veerkracht LEV. 89, van de 5 sterren. van ervaring naar ervaringskennis naar ervaringsdeskundigheid. leren faciliteren van zelfonderzoek naar identiteitservaringen en levensverhalen van mensen. focus op leren en transformeren van binnenuit. post-hbo leergang omvat tien bijeenkomsten inclusief supervisie. Eerstvolgende startdatum 10 okt 2018. 90, van de 5 sterren. tweejarig opleidingstraject met methodiekbijeenkomsten, leersupervisie en intervisie.
training en coaching opleiding
Intervisie, intervisiebegeleider en incompany training.
Heeft u als organisatie vragen of wilt u een gratis en oriƫnterend kennismakingsgesprek waarbinnen we uw intervisie wensen bespreken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ronald Schippers via 06-50 66 17 63. Training tot incompany intervisiebegeleider. Als u meerdere medewerkers binnen uw organisatie wilt opleiden tot intervisiebegeleider dan is er de opleiding via een incompany traject binnen uw organisatie kijkt u op de pagina training intervisiebegeleider.
verkorte hbo opleidingen
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het doel van deze praktische opleiding is het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol invulling te geven aan intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U leert diverse methoden om motiverende coachingsgesprekken te voeren en ontwikkelt de vaardigheden om met behulp van teamcoaching de competentieontwikkeling van medewerkers te stimuleren.

Contacteer ons