Resultaten voor opleiding coaching en psychologie

 
opleiding coaching en psychologie
opleiding coaching en psychologie - Coaching en Healing.
Op een moment dat ik onzeker was over mijn baan, het wel/niet op mijn plek zijn binnen het kantoor, heeft de coaching van Caroline mij verder geholpen. Naast een beter beeld op mijn eigen competenties, werd ook voor mij mijn angsten meer duidelijk. Persoonlijke themas waar ik in werk, en in privé tegen aanliep, heb ik op prettige wijze kunnen bespreken met Caroline, wat mij meer inzicht in mijzelf verschafte.
Job coach job coaching Vind-een-Coach.be.
Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de coachingspraktijk.
psychologie - Ask the Students.
Verlies je veel tijd onderweg tussen je kot, je lessen, thuis, trainingen op dinsdagavond en een. Wat houdt een Internationaal Management Traineeship bij Meltwater in? Het traineeship bij Meltwater is er eentje uit de duizend: een jong en fris bedrijf, een leuke be.
opleiding coaching en psychologie - Ben jij enthousiast, proactief, flexibel en wil je werken als Personal Trainer?
Het bijstellen van je prioriteiten zoals meer sporten, bewuster en gezonder eten, maar vooral ook genieten van het leven en tijdig rust nemen. Maar juist die eerste stappen zijn zo moeilijk, dus waarom zou je jezelf daarbij niet laten steunen en motiveren?
opleiding coaching en psychologie
Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Of bekijk alle opleidingen. Meest bekeken Psychologie en Coaching. HBO Bachelor Toegepaste Psychologie. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. 6 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Psychologie 1 jaar. 12 maanden HBO-programma.
hbo opleiding psychologie
cursus psychologie op MBO HBO en zonder opleiding.
Psychologie van Hoogbegaafdheid NHA, 10x44. Bedrijfspsychologie NHA, 9x26/32. Groepsdynamica NHA, 6x82. Organisatiepsychologie NTI, 8x42. Marketing en reclamepsychologie Laudius, 319 449. Arbeids en organisatiepsychologie LOI, 8x69. Eigen coachingsbureau starten LOI, 14x89. HBO Loopbaanpsychologie LOI, 4x339. Salespsychologie PSM Laudius, 1149 1299, 4 praktijkdagen. Sportpsychologie en coaching LOI, 8x59. HBO opleidingen, MBO opleidingen, MBO basisopleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, cursus MS Office, HR opleidingen, Korte HBO cursussen, taalcursussen. Beveiliging en veiligheid. Nagelstudio en nagelstyling. Zoeken naar: Zoeken. MBO basisopleiding zonder stage. Zorg en welzijn. HBO opleiding met subsidie.
mbo communicatie
Opleiding Psycho en Gedragscoaching SORAG Opleidingen en Cursussen.
Psyche en Psychologie. Mindfulness based cognitive therapy. Psycho en Gedragscoaching. Jeugdcoaching Sociale Media. Voeding en Lichaamsgewicht. Ontwikkeling als therapeut. Bachbloesemtherapie en Aromatherapie. Massage en Reflexologie. Homeopathie voor Dieren. Homeopathie voor Dieren specialisatie. Natuurgeneeskunde voor Dieren. Medische Basiskennis Honden en Katten. SORAG-Orthomoleculair Voeding specialist. SORAG-Kruiden en Voeding specialist. SORAG-Massage en Ontspanning specialist. SORAG-Personal Coaching specialist.
opleiding psychologie hbo
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Bij de NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Kindercoach, Parapsychologie of Bedrijfspsychologie. Doorgrond de psyche van de mens en help coach anderen waar mogelijk. Arbeids en Organisatiepsychologie.
sport bh grote maten
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
Meer over opleidingen binnen Psychologie. Iedereen is of kent een coach. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het goed om je als coach te onderscheiden. In een opleiding Coaching ontdek jij jouw authentieke coachstijl en leer je hoe je daar de juiste doelgroep bij kunt vinden.
psychiater en psycholoog
HBO Leergang Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Heeft u voor alle onderdelen een voldoende beoordeling behaald, dan ontvangt u het NCOI-diploma HBO Leergang Psychologie en Coaching. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 2 jaar.
ICM Positieve Psychologie ICM Opleidingen Trainingen.
De positieve psychologie richt zich op het ontwikkelen van iemands krachten. Met de opleiding ICM Positieve Psychologie kunt u technieken en interventies toepassen om de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van uzelf en anderen te vergroten. U ontdekt wat positieve psychologie voor u persoonlijk betekent en kunt het welzijn van uzelf en van anderen positief beïnvloeden.
Positieve Psychologie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De RINO onderscheidt zich van andere aanbieders van cursussen en opleidingen op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Voor diverse cursussen heeft de RINO accrediatie aangevraagd bij de NOBCO en de ICF. Lees meer op www.rino.nl/coach. Meer informatie over ons totale aanbod voor coaches organisatieadviseurs op www.rino.nl/coach. College voor Accreditering Huisartsen KNMG. International Coach Federation ICF. Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Deel deze cursus.: 020 625 08 03. Ik heb een vraag. van der Pool MCC Marianne. Marianne van der Pool is ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG. Richter MCC Loeke. Loeke Richter is ICF Master Certified Coach en eigenaar van SchaalvanRichter. Zij is werkzaam als executive coach, supervisor, intervisor en haptotherapeut. Sinds dertig jaar richt haar werkterrein zich zowel op particulieren als op internationale bedrijven, zowel profit als non-profit. Deze opleiding incompany volgen meer weten.
Opleiding tot Provocatief coach / psycholoog Trainingen.
De provocatieve gespreksvoering in deze opleiding is gebaseerd op de principes van Frank Farelley's' provocative therapy, provocative change works van Nick Kemp, Noni Hofner's' Pro Stil en Jaap Hollander en Jeffrey Wijnbergs Farrelly Factoren. Allen hebben hun sporen verdient in het internationale veld van de provocatieve psychologie of coaching.
HBO Bachelor Toegepaste psychologie coaching bij NTI.
De opleiding HBO Psychologie is door de NVAO geaccrediteerd en voldoet daarmee aan de meest recente kwaliteitseisen van het ministerie van OCW. Je ontvangt het wettelijk erkende hbo-getuigschrift Toegepaste Psychologie, uitstroomvariant Coaching. Je mag je dan Bachelor of Science noemen.
Opleiding psychologie kiezen: Welke past bij jou? Studentum.nl.
NLP Coaching Practitioner Intensief opleiding. HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd. Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Arbeids en organisatiepsychologie. Ben je geïnteresseerd in menselijk gedrag binnen organisaties?
Opleiding Open Universiteit.
Meer informatie is te vinden op www.kwatee.nl. Indien u de opdrachten van de praktijkbijeenkomsten heeft afgerond ontvangt u van de faculteit psychologie van de Open Universiteit een bewijs van deelname voor de Praktijkleergang Coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief. Daarnaast ontvangt u, indien u het tentamen van de cursus Coaching: een psychologisch perspectief met een voldoende heeft afgerond, een cursuscertificaat. Dit cursuscertificaat kunt u inbrengen in de master of science opleiding Psychology, variant Levenslooppsychologie. De theoretische cursus is door het Nederlandse Instituut voor Psychologen www.psynip.nl geaccrediteerd voor registratie/herregistratie van psychologen in de registers Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.

Contacteer ons