Resultaten voor hbo opleiding coaching en supervisie

 
hbo opleiding coaching en supervisie
Coaching aan huis.
Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de coachingspraktijk.
hbo coaching opleiding - Coaching en Healing.
Of is het gewoon tijd voor verandering, meer zelfvertrouwen, en helderheid in je leven? Tijd voor personal coaching dus. We helpen je te doorbreken wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield. Het enige dat we van jou nodig hebben is dat je je voor ons en onze manier van coachen openstelt.
hbo opleiding coaching
Gegroet en gezegend. Samma training, supervisie pastorale begeleidingSamma training, supervisie pastorale begeleiding Maaike Schalk-van de Water.
In 2007 heb ik de opleiding Supervisie en Coaching bij de Christelijke Hogeschool te Ede afgerond. Ik geef supervisie aan mensen, die een christelijk mensgericht beroep hebben of daarvoor een opleiding willen volgen. Sinds medio 2012 ben ik geregistreerd als Registercoach en coach ik personen en teams in hun vragen inzake hun functioneren binnen de context van een organisatie.
cursus internet marketing
Deeltijd Contextuele benadering in coaching en supervisie CHE.
Relevante Hbo/Wo opleiding in een sociaal agogische richting of gelijkwaardig, basisopleiding en werkervaring coaching, supervisie of speltherapie. Mensen met een opleiding in de agogische of dienstverlenende sector of aanverwant die hun kennis en vaardigheid in methodisch en procesmatig coachen vanuit de contextuele benadering willen aanvullen of opfrissen.
HBO bedrijfskunde
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
De vraag naar professionele begeleidingsdeskundigen neemt steeds toe. De opleiding Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching van de Academie voor Sociale Studies is een opleiding op Post-Hbo-niveau voor de ervaren professional in het agogisch domein zoals, trainers, coaches, hulpverleners, geestelijk verzorgers, opleiders, personeelsfunctionarissen, leidinggevenden, adviseurs etc.
zoekmachine optimalisatie opleiding
Post-HBO opleiding: Coach met ziel en zakelijkheid-Blankestijn Partners.
De leercoaching start na blok 2 en de praktijkcoaching na blok 4. De totale opleiding duurt ongeveer 9 maanden. Silvia Blankestijn is hoofdopleider en Jeroen van den Dikkenberg is opleider en opleidingscoördinator. Daarnaast zijn er assistenten aanwezig. Coachingshandleiding van Blankestijn Partners. John Whitmore, Succesvol coachen, Uitgeverij Nelissen. Silvia Blankestijn, Communiceren met ziel en zakelijkheid Uitgeverij, Boom/Nelissen. Karin Brugman en Judith Budde, Ik en mijn ikken, Uitgeverij Thema. Silvia Blankestijn, Coachen in 90 minuten, Uitgeverij Boom/Nelissen. Rosenberg, Geweldloze communicatie, ontwapenend en doeltreffend, Lemniscaat. Ronald Wolbink, Gestalt in supervisie, Uitgeverij Nelissen. Riekje Boswijk-Hummel, Liefde in wonderland, De Toorts Haarlem. Alien Verhoef, Creatieve loopbaanplanning, Uitgeverij Nelissen. Ad Hoogendijk, Loopbaanzelfsturing, Bezieling en vitaliteit, Uitgeverij Business Contact, Amsterdam/Antwerpen. Theo IJzermans en Coen Dirkx, Beren op de weg, spinsels in je hoofd, Thema. Anthony Robbins, Je ongekende vermogens, NLP: de weg van excellentie, Servire. Coby Brouwer, Onorthodoxe interventies bij coachen, Uitgeverij Nelissen. Margreet Steenbrink en Miriam Oude Wolbers, Coaching werkt!
slotenmaker vlissingen
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Additionele kosten 620, zie opmerkingen. Opleiding tot Professioneel Coach vrijdaggroep start maart 2019. Basisopleiding Professioneel Coach Practitioner. 22 maart 2019. Van der Valk Hotel Sassenheim /Leiden. 18 vrijdagen, verdeeld over 10 maanden. 4-6 uur per week. HBO werk en denkniveau. Openstaand voor zelfreflectie een feedback. 3.950, inclusief catering. Additionele kosten 620, zie opmerkingen. Additionele kosten voor studieboeken 120, intervisie onder supervisie 100, en.
post hbo coach opleiding
Opleiding tot Master Coach.
In het tweede jaar volg je 8 collegedagen, 2 casusdagen, 2 inspiratiedagen, 8 trainingsdagen en supervisie. Uitgebreide informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding jaar 1. Programma 1e jaar opleiding tot Master Coach: opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
U sluit dit programma af met een mondeling examen. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 6 maanden.
Opleiding tot Coach basis en verdieping BGL partners.
Lees in de opleidingsbrochure welke doorstroommogelijkheden deze opleiding biedt. Coach Foundation: ca. 3 maanden 5 lesdagen. Coach Practitioner: ca. 6 maanden 10 lesdagen. Driebergen en Hoofddorp. Coach Foundation: geen instroomeis. Coach Practitioner: Coach Foundation of aantoonbare ervaring met oplossingsgericht coachen, mogelijk via een assessment. Coach Foundation basis 1.950., Coach Practitioner verdieping: 3.900., Gelijktijdige aanmelding Coach Foundation Practitioner 5.550. U krijgt een korting van 300. Lesdagen, supervisie, toetsing en dagarrangement.
Lapstreur Psychodrama opleidingen, coaching en supervisie bij verandering in organisatie en therapie.:
De basisopleiding bestaat uit 5 modules van zes dagen. Totaal 30 dagen. 5x12 dagdelen contact en training supervisie 5 x 3 dd studie 75 dagdelen. De opleiding voldoet aan de standaards van de FEPTO. Elke contactdag duurt van 14.00-20.00 uur.
Supervisor verkorte opleiding Post-Hbo opleiding Inholland.
De post-hbo opleiding Supervisor verkort is bedoeld voor supervisoren die minstens zes jaar lang supervisie geven, maar nog niet zijn geregistreerd bij de LVSC. Als supervisor begeleid je iemand bij werkgerelateerde leervragen. Door ervaringen uit de praktijk te bespreken help je de supervisant te reflecteren op zijn houding en handelen in bepaalde werksituaties.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen ParticuliereOpleidingen.nl.
Daarnaast kan uw diploma u mogelijk vrijstelling opleveren in onze NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening SPH of de HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening MWD. In de opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde.: De plek van supervisie, coaching en werkbegeleiding in de organisatieliTechnieken voor supervisie en intervisieliZelfkritiek en zelfmanagementliConflictmanagementliConfrontatie en gespreksvoeringliCoaching en motivatietechniekenliCoachingsvaardighedenliGestructureerde werkbegeleidingliCoachen van zelfsturende teamsliSupervisie, coaching, werkbegeleiding en kwaliteitszorg.
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
Word Een Mooier Mens en Leer Anderen Helpen. Met de praktijkgerichte opleiding van de Academie voor Coaching en Counselling kom je écht verder. Naar de website. CommCoach coaching, counselling, training. Communicatie" en Contact in het hier en nu" Els Pet van CommCoach is trainer te Rotterdam voor de beroepsopleidingen van de Academie voor Counselling en Coaching. CommCoach begeleidt ook via internet/Skypeals Teleclass-trainer Stresscounselling/coaching; intervisiegroepen; supervisie en coaching/counselling professionals; cursussen/workshops coaching en counsellingstools.

Contacteer ons