Op zoek naar coaching opleiding rotterdam?

 
coaching opleiding rotterdam
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Fase 1 en 2 Supervisie Coaching Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Fase 1 en 2 Supervisie Coaching. Na fase 1 en 2 heb je de erkende opleiding Supervisie Coaching afgerond. Locatie Rotterdam 2018-2019 jaar 1 heeft helaas geen opleidingsplaatsen meer beschikbaar. Je kunt je wel aanmelden voor een plaats op de wachtlijst of voor locatie Nijmegen.
zakelijke coaching
138 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Rotterdam vergelijken op Springest!
Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 3 beste grote opleider en 3 in Opleiding Onderwijs. Lees meer over Beste Opleider 2017. verified_user Niet Goed Geld Terug garantie. date_range Augustus 2018 in Rotterdam en 24 andere data. Leuk dat je geïnteresseerd bent in coaching.
lean six sigma opleiding
Life Coach LIFE COACH INSTITUUT Voor jouw Life Coach opleiding.
Life Coach Zuid-Holland. Life Coach Rotterdam. Life Coach opleiding. Word je eigen Life Coach. Life coach boeken. Training en groepscoaching boeken. Boeken over conflicten. Boeken over problemen in je jeugd. Aanmelden Life coach. Het Life Coach Platform. Welkom bij het Life Coach Instituut! Ons doel is het aanbieden van informatie waardoor je snel en gemakkelijk gegevens kunt vinden over life coaching en alles wat daarmee samenhangt.
bosiet training rotterdam
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Praktijksituaties en voorbeelden. Ons doel is u zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die u gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak. Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching.
Basisopleiding Coaching Scheidegger Opleidingen.
De opleiding is niet voor niets zo populair. Bovendien kun je na een succesvolle afronding versneld doorstuderen naar een HBO-programma Coaching bij Scheidegger Opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van coaching op MBO-niveau.
Post HBO Coach Opleidingen.
Post HBO Coach. Coaching opleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Eerstvolgende stardatum: 25/09/2018. Twee lesdagen per maand op dinsdag. Dinsdag 25/09/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 09/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 16/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 06/11/2018 1000: 1700: Rotterdam.
Opleiding: Leergang Supervisie en coaching Millian.
Hogeschool Rotterdam speelt op deze stijgende behoefte in met de voortgezette opleiding Supervisie en coaching. Deze opleiding is erkend door.: en De voortgezette opleiding Supervisie en coaching is bestemd voor ervaren beroepsbeoefenaren die het een uitdaging vinden om als professionele supervisor/coach inhoud te geven aan het beroepsgerichte leerproces van mensen.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Professioneel coachen is een praktijkgerichte post-hbo opleiding. In acht maanden bouw je veel theoretische kennis op over groepscoaching en jouw houding als coach. Uiteraard ga je ook in de praktijk oefenen met coaching aan de hand van eigen casuïstiek. Interesse in deze opleiding?
Opleiding voor gelukscoach.
Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding voor Gelukscoach? Vooropleiding is HBO denkniveau of HBO opleiding. Twijfel je of je HBO-denkniveau hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wat zijn studiebelastingsuren SBU? De SBU noemen we European Credits. Het omvat 9 contacturen in Rotterdam: 7 uur per dag.
Coachopleiding ACC en Coach Den Haag Rotterdam CommCoach.
Voor vragen over zinvol leven en werk, communicatie, ontspannen en bewust zijn Zuid-Holland, regio Den Haag, Rotterdam en online. Neem vandaag nog contact met mij op via 31-70-3686708 of info@commcoach.nl. Feedback opleiding coaching counselling. Recommendation supervisor coaching. 1 sept Open Dag opleiding Coaching Counselling met oud-student.
Opleiding Professioneel Coach Rotterdam Balansgroep.
Een greep uit de diverse onderwerpen.: De vier elementen willenvoelendenkendoen, de Balans-Kleurentest; Kernkwaliteiten en valkuilen; Biografisch werken, Geweldloze communicatie, Overdracht en tegenoverdracht, Transactionele analyse, Omgaan met weerstand, De Creatiespiraal, Visie/missie en actieplan, Veranderen van negatieve overtuigingen en patronen, Stressmanagement en vitaliteitcoaching, Competentiegericht coachen, Loopbaan coaching en beroepskeuze, E-coaching, Oplossingsgericht coachen, Systemisch coachen Confronterend en provocatief coachen, Lichaamsgericht coachen en wandelcoachen. Ervaringen van oudcursisten. Het werken met volledige oefentrajecten onder begeleiding is een gouden greep! Ik had niet verwacht dat de opleiding zon impact op mij zou hebben, ik ben enorm gegroeid! Wat een heerlijk jaar, fijne warme groep, hard gewerkt en veel gelachen. Niet gedacht dat ik direct met een eigen coachbedrijf zou beginnen, ik ben er klaar voor! Prima prijs/kwaliteit verhouding en vakkundige en inspirerende docenten. Eindelijk een opleiding die mij het volle spectrum van het coachen geeft in een beknopte tijdspanne. Heerlijk, zoveel werkmateriaal om direct mee aan de slag te kunnen in de praktijk! Wat mijn leerproces enorm gestimuleerd heeft, is dat theoretische modellen voortdurend toegelicht worden aan de hand van praktijkvoorbeelden. De Opleiding Professioneel Coach Rotterdam in het kort.
Academie voor Holistisch Coachen.
Met ruim aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de opleiding. In de beroepsopleiding BasisCoach leer je alle gespreksvaardigheden en coachingstechnieken die je nodig hebt om op een professionele manier jouw toekomstige cliënten te begeleiden. Je doet ook direct praktijkervaring op. Bekijk de opleiding. Coach Liefdevol Leven.

Contacteer ons