Op zoek naar coaching opleiding leiden?

 
coaching opleiding leiden
Coaching aan huis.
Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de coachingspraktijk.
coaching opleiding leiden - Coaching en Healing.
Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is enorm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan.
coaching opleiding leiden
BOS-opleiding 2018-2019 Universiteit Leiden.
Coaching is moeilijk om te leren, maar met behulp van de docent en je coachgenoten kom je een heel eind. Aanmelden voor deze opleiding. Professional Learning and Development. Een leven lang leren. Governance and Global Affairs. Wiskunde en Natuurwetenschappen. Werken bij de Universiteit Leiden. Klik hier
personal trainer leiden
Zakelijke Coaching Caroline Bun Coaching Healing.
Samen met jou werken we er aan dat je jezelf door en door leert kennen, je oude valkuilen achter je laat en vooral dat je je goed voelt in je werk en werkomgeving. Stel je open voor onze bijzondere werkwijze, dan leiden de sessies tot een voor jou ongekende ommekeer. Een investering die wordt beloond.: plezier in je werkende leven. Zakelijke coaching wordt door een bedrijf of instelling vergoed.
excel cursus leiden
Just Blom Coaching Leiden.
Naast mijn werk als psychotherapeut houd ik mij bezig met het anderszins versterken van het functioneren van mensen in belangrijke gebieden van hun leven. Dat doe ik door individuele of groepstrajecten op te zetten voor coaching, supervisie, begeleide intervisie of onderwijs. Binnen de huisartsenopleiding van het LUMC in Leiden doe ik dat sinds 2012. Daarvoor superviseerde en begeleidde ik binnen Rivierduinen psychotherapeuten, psychiaters en psychologen in opleiding.
siemens
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
portugese tegels
Nascholingen en masteropleidingen Hogeschool Leiden.
Werken bij Hogeschool Leiden. Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Volg ons op google. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Instagram. Volg ons op YouTube. De hogeschool maakt gebruikt van cookies om de website gebruikersvriendelijker te maken en inhoud beter te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren.
personal training breda
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider.
Organisatie stichting Emergo. Individuele coaching Stichting Emergo. Opleidingen stichting Emergo. Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider. Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider. Tijdens de opleiding tot MotivatieKompas Coach word je opgeleid in het begeleiden van jongeren en volwassenen die de MotivatieKompas programmas doorlopen.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling op diverse vlakken. Sommige cliënten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden.
CiEP Training Coaching van houding en gedrag CiEP.com.
Onder meer deze organisaties in Nederland en België zetten CiEP in om werkgewoonten af te stemmen op gewenst resultaat.: Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief en hiermee ga ik akkoord met de voorwaarden en privacy policy van CiEP. CiEP Training Coaching. 2311 HA Leiden.
Trainingen.
Opleiding Beeldcoaching gecertifiteerde opleiding. In de gecertificeerde opleiding Beeldcoaching leer je hoe je in allerlei onderwijssituaties zelfstandig kunt coachen met behulp van videobeelden. Het doel van beeldcoaching is de vakbekwaamheid van de leerkracht/docent te vergroten en te vernieuwen op basis van reflectie en feedback op het eigen handelen.
Deskundigheid.
Werken met opstellingen systemisch werken, Plata Opleidingen Leiden, certificaat. Symbolische Psychologie o.b.v. Jung, Karen Hamaker-Zondag, certificaat. Masterclass Intervisiecoaching, Marijke Lingsma. Trainersevent 2011, Spelend leren, Selma Foeken. Masterclass Transactionele Analyse, Life University, certificaat. 7e Coachingjaarcongres, Masculiene Feminiene waarden in organisaties. Creatieve Coaching, MonkeyMind Coaching, maatwerk, certificaat.
Alba-academie, de verrassende kijk op leiderschap coaching.
2-jarige Opleiding tot Coach Senior Practitioner Counseler. 1-jarige Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Dieper Coachen vervolgopleiding tot Coach Senior Practitioner Counseler. Professioneel Coachen in Organisaties vervolgopleiding tot Organisatie Coach. Driedaagse Soul Quest Een Streling Voor De Ziel. Driedaagse Soul Quest Een Streling Voor De Ziel. Constructieve Communicatie in Organisaties. Coachen bij Tegenslag en Verlies. Coachen bij Verlies van Werk. Coachen met Creatieve Werkvormen. Positieve Psychologie in de Coachpraktijk. High Performance Teamcoaching. Driedaagse Soul Quest Een Streling Voor De Ziel. High Performance Leadership. Constructieve Communicatie in Organisaties. Coaching Essentials voor Managers In Company training. Leiderschap bij Verandering: werken met veerkracht in transitie In Company training. Supervisiegroep Coach Senior Practitioner / Counseler. Individuele en groepscoaching. Driedaagse Soul Quest Een Streling Voor De Ziel. Ik zoek een coach. Ik zoek een teamcoach. Ik zoek een bedrijfscoach. In Company Leiderschap. Beroepsopleiding tot Coach Practitioner voor oudwethouders. Fundament: Inclusive Leadership. Home admin 2018-08-08T1712350000.: Het werkt vaak beter als je het van meerdere kanten bekijkt. Nieuwe perspectieven bieden nieuwe kansen. Bij Alba-academie leiden we coaches en leiders daarom op vanuit Inclusive Leadership.

Contacteer ons