Meer resultaten voor supervisie en coaching opleiding

 
supervisie en coaching opleiding
opleiding supervisie en coaching - Coaching en Healing.
Dan gaat onze zakelijke coaching je enorm vooruit helpen. Wij, Maurice en Caroline, coachen je samen en doorzien wat er aan jouw issues ten grondslag ligt. Hierdoor komen we snel tot de kern en werken we samen met jou op doeltreffende wijze tot de gewenste verandering.
opleiding supervisie en coaching - Ben jij enthousiast, proactief, flexibel en wil je werken als Personal Trainer?
Het bijstellen van je prioriteiten zoals meer sporten, bewuster en gezonder eten, maar vooral ook genieten van het leven en tijdig rust nemen. Maar juist die eerste stappen zijn zo moeilijk, dus waarom zou je jezelf daarbij niet laten steunen en motiveren?
opleiding supervisie en coaching - ISA Training Coaching B.V.
Onze verkooptrainingen zijn ontwikkeld voor verkopers, die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren om meer uit hun verkoopinspanningen bij bestaande én nieuwe klanten te halen. Ons verkooptraining aanbod. ISA biedt verkooptrainingen, sales coaching en online sales testen op het gebied van.:
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Doel en opzet. Het doel van deze praktische opleiding is het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol invulling te geven aan intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U leert diverse methoden om motiverende coachingsgesprekken te voeren en ontwikkelt de vaardigheden om met behulp van teamcoaching de competentieontwikkeling van medewerkers te stimuleren. meer
begeleidingskunde
Opleiding: Begeleidingskunde Supervisie en Coaching Millian.
Daarnaast is de opleiding bedoeld voor diegene die het een uitdaging vindt om als professioneel begeleider leerprocessen te kunnen begeleiden van professionals in opleiding en liefst daar enige ervaring in heeft. De opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC.
krant
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.
dartpijlen
Opleiding: Post-hbo Supervisie Coaching Springest.
Deze opleiding is helaas verwijderd door Christelijke Hogeschool Ede. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Uitgebreid Doel Van professionals in opleiding wordt verwacht dat zij zelfstandig en zelfsturend zich ontwikkelen en leren door te reflec.
Juice
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Fase 1 en 2 Supervisie Coaching Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching LVSC als onderdeel van de registratieroute tot LVSC-gekwalificeerd supervisor en bij de LVSC en STR als erkende coachopleiding. Tevens kunt u zich na het succesvol afronden van deze opleiding laten registreren als Erkend Coach bij STR.
slotenmaker kinkerstraat
Opleiding: VO Supervisie en coaching EduBooking.
Omschrijving Opleiding VO Supervisie en coaching. De vraag naar ervaren, professionele begeleidingsdeskundigen waaronder supervisoren en coaches groeit nog steeds. Coaching en supervisie zijn interessante instrumenten binnen de begeleidingskunde voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid.
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
Kan jij deze opleiding volgen? Deze opleiding vraagt wat van jou. Bovendien is het belangrijk dat je in de praktijk kunt oefenen. Daarom stellen we instroomeisen. Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven.
Praktijk Balans Gouda Tineke Mulder.
Onder coaching versta ik: het samen met de clint een traject uitzetten en dat traject gedurende een bepaalde periode volgen en begeleiden. Bij supervisie of werkbegeleiding staat een concrete vraag rond werker of werk centraal. Coaching is breder. Je kunt het zien als samen beleid maken en gedurende een langere periode intensief of minder intentief begeleid worden bij de uitvoering van dat beleid. Gezien mijn affiniteit en ervaring richt ik mij op mensen met vragen rond het maken van keuzes op het gebied van werk, opleiding en vorming, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.
Supervisor verkorte opleiding Post-Hbo opleiding Inholland.
De post-hbo opleiding Supervisor verkort is bedoeld voor supervisoren die minstens zes jaar lang supervisie geven, maar nog niet zijn geregistreerd bij de LVSC. Als supervisor begeleid je iemand bij werkgerelateerde leervragen. Door ervaringen uit de praktijk te bespreken help je de supervisant te reflecteren op zijn houding en handelen in bepaalde werksituaties.
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
De Leergang Supervisie Coaching vormt fase 1 en 2 van de Master Begeleidingskunde en is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam Transfergroep en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN. Je kunt de opleiding volgen in Rotterdam en in Nijmegen.
Supervisie Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding.
Het verschil tussen supervisie en coaching is niet zo groot. Ook voor supervisie geldt, dat ik feedback geef, waar dat nodig is, meedenk waar dat relevant is, doorvraag waar ik benieuwd naar word tijdens het gesprek. En zo ontstaan de nieuwe perspectieven, visies en uitgangspunten.
Post-hbo Supervisorenopleiding post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Ook levert de opleiding 512 punten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners en aandachtsfunctionarissen onder geaccrediteerde scholing. Je kunt maatwerk leveren in supervisie, maar ook begeleide intervisie, werkbegeleiding, mentorschap, stagebegeleiding en collegiale consultatie op je nemen.

Contacteer ons