Op zoek naar opleiding coaching en begeleiding?

 
opleiding coaching en begeleiding
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Fase 1 en 2 Supervisie Coaching Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching LVSC als onderdeel van de registratieroute tot LVSC-gekwalificeerd supervisor en bij de LVSC en STR als erkende coachopleiding. Tevens kunt u zich na het succesvol afronden van deze opleiding laten registreren als Erkend Coach bij STR.
opleiding professioneel coach
Individueel Coaching post-hbo-opleiding Word Erkend Coach! Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding doet u dan ook praktijkervaring op met coaching door zelfstandig twee coachtrajecten te begeleiden. Door intensieve persoonlijke begeleiding in kleine intervisiegroepen leert u reflecteren op uw eigen handelen als coach en uw eigen stijl te ontwikkelen. U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken.
elektricien kampen
Coachopleidingen van Balansgroep Amsterdam, Driebergen, Zwolle, Zoetermeer.
Na het volgen van deze opleiding ben je in het bezit van voldoende ervaring en methodieken om als coach aan de slag te gaan. Opleiding Professioneel Senior Coach. Een erkende opleiding voor ervaren coaches die zich verder willen ontwikkelen en professionaliseren in het coachvak.
leren handgrepen
Post-HBO opleiding: Coach met ziel en zakelijkheid-Blankestijn Partners.
Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. De opleiding is zeer doelgericht met volop ervaringsleren. Inspirerend en waardevol.
slotenmaker amsterdam
Opleidingen Coachen leerlingen in Nederland.
Opleiding tot rouw en echtscheidingsbegeleider om leerlingen met rouw en verdriet te begeleiden in hun proces. Verdriet en verlies, een verbindend thema. Een driedaagse training die vooral g. Zit er een coach in je? Zit er een coach in je?
Instrument voor hulp ITIP.
Het is een verdiepende en professionele leerweg voor coaches, trainers, begeleiders en therapeuten. Het eerste jaar is gericht op coaching, het tweede jaar is een verdieping op het eerste jaar en tevens gericht op het begeleiden van groepen. Aan het einde van het tweede jaar krijg je een ITIP coach certificaat. Je schrijft je in per jaar. Begeleiden vanuit bezieling en vertrouwen. In het werken met mensen wil je het beste geven wat je in je hebt. Het directe contact met de ander is de meest essentiële sleutel in het begeleiden van mensen. Heb je het verlangen om vanuit persoonlijke bezieling en vertrouwen te leren werken met mensen, dan is de ITIP coach Opleiding iets voor jou.
coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Ook is ze gecertificeerd als coach vanuit de systeemtheoretische benadering bij de Interactie Academie in Antwerpen. Alle trainers kunnen gecontacteerd worden voor een inservice-training of coaching. Afgestudeerden blikken terug op de opleiding. Getuigschrift postgraduaat coaching, supervisie en teambegeleiding. Valentin Vaerwyckweg 1.
Cursus Sports and Performance Coaching Fontys.
Campusontwikkeling Stappegoor Tilburg. Nieuwe tijdelijke locatie opleiding Automotive in Helmond. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Contact en locaties. Opleidingen en cursussen. Sports and Performance Coaching. Toelatingseisen en certificering. Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van mentale begeleiding voor je teamleden of om zelf mentaal sterker te worden zodat je beter kunt functioneren of presteren?
Coach.
Men spreekt ook wel van life coaching wanneer de coach zich vooral richt op het begeleiden en vormen van een enkel individu. Je zou de life coach in dit geval kunnen zien als een persoonlijke begeleider en psycholoog zonder wetenschappelijke achtergrond in één. Waar houdt een coach zich mee bezig? Coaches begeleiden hun cliënten op verschillende vlakken. Vaak is er bij hun cliënten sprake van een verandering, ontwikkeling of een lastige situatie waarbij ze hulp wensen. De coach staat zijn cliënt bijvoorbeeld bij, bij.: verbeteren/herstellen van de persoonlijke balans. burn out of preventie daarvan. zingeving in het leven. verbetering van communicatievaardigheden. loopbaan en studiekeuze. midlife en overgang. De coach helpt mensen bij hun persoonlijke groei en het uitstippelen van hun levensloop. Net als een loopbaanadviseur kan ook een coach advies en begeleiding geven bij het richting geven van een loopbaan. Hoe word je coach? Coaches hebben vaak verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, vormen en inspireren. Er bestaat geen officiële opleiding of kwalificering die vereist is om coach te worden.
Opleiding: Coach de coach SportPlezier.
Opleiding: Coach de coach. Begeleiding van vrijwilligers Trainer Coach Begeleider Bestuurder Coördinator. Start met trainersbegeleiding en help de trainers zich te ontwikkelen, zodat zij met meer plezier betere trainingen te verzorgen. Dit kan met het Coach-de-Coach-programma! Wil jij een nog betere trainersbegeleider worden?
Intuïtief en toegepast coachen puurenkrachtig.nu.
Voor mensen die van coaching hun vak willen maken en/of hun eigen praktijk willen starten is deze opleiding prima geschikt. De investering voor de opleiding is 2.850., Dit is inclusief alle genoemde opleidingsdagen, thema-avonden, naslagwerk, locatie, gastdocenten, intervisie, thee/water. En inclusief ongeveer acht uur een-op-een coaching door de trainer.
Opleiding: Begeleidingskunde Supervisie en Coaching Millian.
Uw praktijkervaring is uw voornaamste leerbron. De supervisiemethodiek wordt verdiept en coaching wordt bestudeerd en geoefend. U ontwikkelt een eigen opvatting over de mogelijkheden van de verschillende begeleidingsvormen. U doet onderzoek naar begeleidingsvragen binnen een organisatie en stemt de juiste begeleiding af. U schrijft een ervaringsonderzoek aan de hand van eigen praktijksituatie als afsluiting van de opleiding Begeleidingskunde.

Contacteer ons