Zoeken naar opleiding coaching en begeleiding

 
opleiding coaching en begeleiding
Post-HBO opleiding: Coach met ziel en zakelijkheid-Blankestijn Partners.
Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. De opleiding is zeer doelgericht met volop ervaringsleren. Inspirerend en waardevol.
npo
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
Na afronding van de opleiding kun jedirect doorstromen naar fase 3 van de Master Begeleidingskunde. De post-hbo Leergang Supervisie Coaching is bestemd voor.: Ervaren beroepsbeoefenaren die het een uitdaging vinden om als professionele coach/supervisor inhoud te geven aan het beroepsgerichte leerproces van mensen, gericht op de context van het beroep en van hun handelen. Mensen die binnen organisaties of vanuit een zelfstandige praktijk, begeleiding willen gaan geven met behulp van supervisie, coaching of een van de vele andere vormen van begeleiding.
panel PC
Coaching en begeleiding Goflex.
Sneller je diploma door coaching en persoonlijke begeleiding. Vanuit Goflex word je persoonlijk begeleid door een coach van Goflex. De coach is tijdens je opleiding eerste contactpersoon van Goflex. Samen met je coach stel je tijdens je opleiding je ontwikkelings en loopbaanplannen af.
machine stelvoeten
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
opleiding professioneel coach
Post Bachelor Coaching en Begeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
De modules worden afgerond met een opdracht in de vorm van een reflectieverslag van een daadwerkelijk coachingstraject. Bij een voldoende beoordeling van deze opdrachten ontvangt u het diploma Post Bachelor Coaching en Begeleiding van Hogeschool NCOI. Dit diploma geeft vrijstelling in de opleiding NOBCO Professioneel Coach.
Lerarenopleider: Voortgezette coaching en begeleiding module 2 Overzicht opleidingen en cursussen LEARN! Academy, Vrije Universiteit Amsterdam.
Academy, Vrije Universiteit Amsterdam. Home Overzicht opleidingen en cursussen Lerarenopleider: Voortgezette coaching en begeleiding module 2. Lerarenopleider: Voortgezette coaching en begeleiding module 2. Terug naar Opleiding Lerarenopleider of Opleidingstrajecten lerarenopleiders. Met deze module kun je meer inzicht en vaardigheden verwerven voor het handelen in meer complexe begeleidingssituaties met aanstaande en beginnende leraren en met collegas.
Cursus: Effectief coachen en begeleiden van stagiaires en ander personeel tevens patroonscursus Springest.
Tijdens de eendaagse cursus Leidinggeven en motiveren krijg je inzicht in de motiverende factoren, gedragingen en behoeften van je medewerk. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 1 dag MBO 3 star 77, 52 ervaringen Opleiderscore: star 82, MKB Cursus Training heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 2.129 ervaringen. Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jouDe TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Ik zoek een opleiding tot coach waarmee ik mensen kan begeleiden die vastlopen/tegen een burn-out aan zitten Springest.
Advies en begeleiding Coaching. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. / 1 uur. Individuele coaching met video-analyse. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Kosten zijn eenmalig. Na betaling ontvangt u een activeringlink en kan de training worden gestart. / 9 uren / Post-HBO. Master in Coaching. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. / 10 maanden / Post-HBO. Johan Cruyff Institute. Leiderschap en Coaching in Transformational Presence. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Eventuele aanvullende kosten bij meerdaagse trainingen voor verblijf en overnachting zijn voor eigen rekening. Het Eerste Huis heeft hiervoor scherpe deals met de trainingslocatie gemaakt. / 4 dagen. Het Eerste Huis. Advies over opleiding Life Coach gezocht Gesteld door Janneke Miedema 2 reacties.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Dan duurt het uiterlijk 12 weken voordat je de cadeaubon in je mailbox ontvangt. Besluit je om de opleiding voortijdig te annuleren of is er sprake van wanbetaling? Er worden geen kosten in rekening gebracht indien de mail met de cadeaubon nog niet verzonden is. Deze wordt dan ook niet meer verzonden. Heb je de cadeaubon al wel ontvangen, dan wordt er 35, in rekening gebracht. Naast het welkomstcadeau ontvang je nu tijdelijk ook nog eens 50% korting op het lesgeld. De 5% korting bij betaling ineens en de 15% oud-studentenkorting blijven gelden naast deze korting. Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox. Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring. Leer professioneel coachen met de cursus van NTI. Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling op diverse vlakken. Sommige cliƫnten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden.
Opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
In de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding leer je het beste uit anderen te halen met behulp van diverse coachingsmodellen en technieken. Je krijgt zicht op jouw eigen rol als coach en leert hoe je een coachgesprek opbouwt, uitvoert en succesvol afrondt.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Tijdens de opleiding krijg je drie boeken uitgereikt die als verplichte literatuur dienen waarmee regelmatig wordt gewerkt. Dit zijn: Co-actief coachen, Laura Whitworth, Henry Kimsey-House en Phil Sandahl, De dynamiek van coaching en De kunst van het vragen stellen Willem Verhoeven.
Coaching en Supervisie Windesheim.
Woud van coaching en supervisieopleidingen. Na" een rondgang door het woud van coaching en supervisie opleidingen viel mijn keus op de Supervisorenopleiding van Windesheim. Doorslaggevende redenen om juist voor deze opleiding te kiezen waren: de gerichte beroepsopleiding tot supervisor met een duidelijk onderbouwde methodiek; de meer proces dan doelgerichte focus, waardoor je op een diepere laag van bewustwording komt en de combinatie van hoofd en hartleren." Bewuster van denken, voelen en handelen. Ik" geniet van het leren van en met mijn medestudenten tijdens de intensieve lesdagen, de leersupervisie en de intervisie. Door de sterke focus op het leren reflecteren ben ik me veel bewuster geworden van mijn denken, voelen en mijn handelen. De opleiding zorgt ervoor dat ik niet onder mezelf uit kan. Dit is soms pijnlijk en confronterend, maar ook tevredenstemmend en lachwekkend." De" bodem van wie ik ben, waar ik vandaan kom, waar ik voor sta en wat ik kan en wil, is door deze opleiding versterkt. Ik leer om dit bewust in te zetten in de begeleiding van mijn supervisanten.

Contacteer ons