Op zoek naar coaching training opleiding?

 
coaching training opleiding
Coaching aan huis.
Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
training coaching - Coaching en Healing.
De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch.
training coaching - Waarom deze team training?
Wat is er zo speciaal aan deze teamtraining? Deze teamtraining is in de zorg ontstaan, al meer dan 100 teams werden door Jan getraind, deelden hun enthousiasme en dachten hier en daar mee over hoe de training nog beter kan.
coaching training opleiding
MBO opleiding Coördinator sportinstructie, training en coaching niveau 4 Da Vinci College.
Ben jij altijd bezig met gezonde voeding en bewegen en wil je daar ook beroepsmatig mee aan de slag? Dan is de opleiding Coördinator sportinstructie, training en coaching echt iets voor jou. Wil je meer weten, kijk naar het filmpje over het beroep.
tarieven personal training
Opleidingen en teamcoaching VvAA.
U leert het in deze praktische opleidingen en trainingen met uw vakgenoten als uw vakgenoten. Bekijk de opleidingen. Een opleiding of cursus op maat is ideaal als u meer medewerkers in uw praktijk dezelfde leervraag hebben. Daarvoor verzorgen wij graag een incompany training van uw keuze.
it training
Opleiding, training en coaching Wielen de Leeuw.
Opleiding, training en coaching. Wielen de Leeuw ontwikkelt alle trainingen in eigen beheer en u treft ook altijd onze eigen trainers voor de groep. Zo weten we zeker dat we u kwaliteit bieden. Hier vindt u ons actuele aanbod aan opleidingen.
opleiding tot coach in de zorg
Nevobo Opleiding tot trainer.
De opleidingen VT4 en VT5 zijn de twee hoogste opleidingen voor volleybaltrainers. De VT4 opleiding word jaarlijks georganiseerd door de Nevobo. De VT5 opleiding ook al topcoach 5 wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam samen met de Hogeschool van Groningen.
personal training breda
Basistraining voor vakcoaches en werkplekbegeleiders Professionalisering Lerarenopleiding Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Deze driedaagse training biedt inzicht in de verschillende lerarenopleidingen en oefening in verschillende stijlen van coachen en begeleiden van leraren in opleiding. Naast het aanbieden van theoretische kaders is de training met name gericht op het doen: oefenen en toepassen in de praktijk.
opleiding online marketing en social media
NOCNSF Ieder zijn Olympische droom.
Met de TC4 opleiding wordt het ook mogelijk dat meer trainer-coaches zich ontwikkelen richting de Topcoach 5 opleiding. TopCoach 5 is de opleiding voor coaches die de ambitie hebben om op het hoogste internationale niveau talenten en topsporters te trainen en te coachen.
reachtruck opleiding kosten
YEARTH Academy Trainingen Opleidingen Coaching.
Coaching on the Job. in gesprek met Jan des Bouvrie. in gesprek met Marco Borsato. in gesprek met Richard Krajicek. De paradox van het kiezen. De psychologie achter overtuigen beïnvloeden. Ambitie is te leren. Empathie de sleutel. Mindset; dé voorspeller van succes! Het effect van coachend leiderschap. Het evenwicht tussen klant en leverancier. Invloed zonder macht. Wat is persoonlijk leiderschap? Wat is assertiviteit? Liegen met je lichaamstaal. Moeite met kiezen? IS JE EQ te ontwikkelen? Zoek Log in. het is tijd. Ontdek en benut je. Ga naar Direct aanmelden Een training zoeken.
persoonlijke effectiviteit
Opleiding Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching YouChooz.nl.
Dan is de MBO-opleiding Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching op niveau 4 misschien wel iets voor jou! Je leert hoe je trainingen en lessen geeft op verschillende gebieden van de sport. Je leert werken met topsporters maar ook met ouderen of mensen met een beperking. Een brede en sportieve opleiding dus!
training communicatie
Agile Coach Opleiding Scrum Company.
Hiervoor krijg je coaching van de trainers, zodat je eigen organisatie meteen voordeel behaalt van je opleiding. Tijdens de opleiding krijg je naast recente literatuur in de vorm van artikelen, filmpjes en boeken ook diverse instrumenten aangereikt die je meteen kunt gebruiken.
commerciële trainingen
NLP Trainers opleiding Laat anderen de kracht van NLP ontdekken.
Je bezit het NLP Trainerscertificaat. Je hebt drie assistentschappen gelopen binnen een NLP Practitioner, NLP Master Practitioner of Post Master NLP Opleiding. Je dient een externe gerichte training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, training of coaching te hebben gevolgd.
Verkooptraining
Korte Opleiding Trainer/Coach.
In deze module maak je kennis met veel verschillende manieren van coachen en leer je in korte tijd wat jouw eigen voorkeursstijl van coachen is. Verder krijg je ook zicht op de effecten van deze verschillende manieren van coaching op de coachvraag. Omdat je in korte coachingssessies werkt, kom je snel tot de essentie en wordt het ook duidelijk wat voor klanten en wat voor coachingsvragen specifiek bij jou passen. Bij oplossingsgericht coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht coachen richt zich dus direct op de oplossing zonder zich op het probleem te richten. Analyseren van wat wel werkt, wat wel goed gaat, wat wel resultaat oplevert, is de essentie van oplossingsgericht coachen. Het resultaat van oplossingsgericht coachen is dat cliënten vaak in snel tempo weer gebruik kunnen maken van hun eigen hulpbronnen en hun zelfvertrouwen terug kunnen vinden. In dit blok leer je oplossingsgericht vragen te stellen, fris te kijken en te analyseren welke ingrediënten de klant helpen. Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants.

Contacteer ons