Meer resultaten voor coaching opleiding groningen

 
coaching opleiding groningen
coaching opleiding groningen - Coaching en Healing.
Door de coaching heb ik een sterker zelfbewustzijn ontwikkeld, kreeg ik een groter vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan en ben opener geworden over mijn belemmeringen en verleden. Ik heb geleerd vanuit mijn eigen kracht en drijfveren te redeneren, vertrouwen te hebben in het bereiken van het uiteindelijke doel.
coaching opleiding - Coaching aan huis.
In deze opleiding leer je op zelfzekere wijze een publiek to. Vormingsavonden: praten met je kind over zijn oorsprong. Je zorgt voor een kind dat biologisch niet het jouwe is, maa. TASTE TEST Teamcoaching NL. Kom kennismaken met Training Coaching Square TCS op onze.
107 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Groningen vergelijken op Springest!
5 maanden HBO Opleiderscore: star 9 Flex Academy BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9 uit 7 ervaringen. HBO Leergang Personeelsmanagement en Coaching. date_range Maandag 10 september 2018 in Groningen en 33 andere data. De opleiding is ook geschikt voor iedereen die inzicht willen hebben in personeelsmanagement en coaching.
personal trainer groningen
Opleiding tot kindercoach Tea Adema.
De opleiding tot kindercoach, pubercoach en opvoedcoach heeft een antwoord op de vragen van nu en is een gedegen en vakkundige beroepsopleiding en bijscholing die gebruik maakt van theorie en methodieken die in de praktijk ruimschoots hun effect hebben bewezen.
marketing
Leefstijlcoach de Leefstijl Academie.
Inschrijfgeld 9000, eenmalig wat betreft opleidingen. In de opleiding staan de volgende cursus onderdelen centraal.: wat is een gezonde leefstijl en wat is de relatie met vaak voorkomende ziektebeelden? hoe brengt u iemands beweeg en voedingsgedrag in kaart? hoe meet u de gezondheid van uw cliënt? welke rol speelt motivatie en gedrag tijdens coaching?
witgoed
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. Bekijk deze opleiding. 6 maanden HBO-programma. HBO Conflictbemiddeling en Mediation. Bekijk deze opleiding. 3 maanden HBO-programma. HBO Organisatie, Verandering en Coaching. Bekijk deze opleiding. 6 maanden HBO-programma. HBO Leergang HRM en Coaching. Bekijk deze opleiding.
gratis dating
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument.
persoonlijke coaching
Coach opleiding Groningen Balansgroep.
Voor wie is de Coach opleiding Groningen bedoeld? De coachopleiding is bedoeld voor Hbo/universitair geschoolde professionals met minimaal vijf jaar werkervaring en een passie voor het begeleiden van mensen. De minimum leeftijd voor de coachopleiding is 26 jaar. 1 jaar, 20 lesdagen. POST-HBO, NOBCO Practitioner niveau, CRKBO beroepsopleidingen, EQA, KTNO/BATC. 5500, all in, exclusief verplichte boeken. Driebergen, Zoetermeer, Amsterdam, Vught en Zwolle. de coachopleiding start twee keer per jaar, in januari/februari, september/oktober. Kennismakingsgesprek en open dag. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is prettig wanneer.: je graag advies wilt over welke opleiding het beste bij jou past.; je een eerste indruk wilt hebben alvorens je naar de open dag komt.; je advies wilt over mogelijkheden voor financiële ondersteuning door jouw werkgever of instantie. Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of onze andere opleidingen en trainingen.: Coach opleiding Amsterdam. Coachopleiding Wijk bij Duurstede. Erkende coachopleiding Schiedam. Erkende coachopleiding Venlo. Opleiding Professioneel Coach Heerenveen. Opleiding Professioneel Coach Lopik. Opleiding Professioneel Coach Rotterdam. Registeropleiding tot Professioneel Coach Hengelo. Registeropleiding tot Professioneel Coach Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op. Mery-Anne Lens, Mery-Anne Lens coaching.
Groningen Archieven Autisme Academie.
Je krijgt signalen uit je omgeving dat je vreemd. Bekijk coach informatie. Luisterrijk begeleiding coaching. Assen, Drenthe, Friesland, Groningen. Anthera Zantinge is Luisterrijk. Met hart, handen en hoofd begeleid of coach ik levensbreed: bij zelfstandig wonen, dagstructuur, werken/leren., Bekijk coach informatie.
Life Coaching Opleiding Leer in 1 jaar professioneel te coachen bij Atma. times_circle_o.
Tijdens de Life Coaching Opleiding of Lifestyle Coaching Opleiding krijgen veel studenten die theoretisch hoog zijn opgeleid, maar praktische vaardigheden missen. Tijdens de opleiding leer je alle belangrijke technieken en methoden om effectief in de praktijk te kunnen werken als coach.
HBO cursus Coaching voor de Kinderopvang WerkendLeren.
Vul hier uw voorkeurslocatie in: Almere / Zwolle / Enschede / Amersfoort / Utrecht / Groningen / Tilburg / Rotterdam / Nijmegen / Roermond verplicht. Certificaat Windesheim basiscursus coaching. Directe doorstroom Oriëntatie Bedrijfskunde. Zichtbare kwaliteitsslag op de werkvloer. Na het behalen van dit certificaat, is er de mogelijkheid om door te stromen naar het scholingstraject: Oriëntatie Bedrijfskunde. Deze opleiding is speciaal.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Praktijksituaties en voorbeelden. Ons doel is u zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die u gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak. Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching.
Opleiding NHBO.
Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 90012015: norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.
Expertisecentrum Groningen Opleiding Waarderend Coachen.
Daar waar onze mediationopleiding gaat over conflicten tussen twee of drie personen en daar waar de opleiding Teamontwikkeling zich richt op teams of groepen, richt onze coachingsopleiding zich op het begeleiden van mensen die individueel gecoacht willen worden. Training Lastige Gesprekken. In het najaar 2017 hebben we een succesvolle training gegeven aan mensen die beroepsmatig moeilijke gesprekken moeten voeren en hun vaardigheid daarin willen vergroten. In het voorjaar starten we met een nieuwe groep. De data vind je in de opleidingsagenda. Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan. Het Expertisecentrum Conflictmanagement was voor mij totaal onbekend, maar wat voelde ik me er snel thuis. Na afloop van iedere lesdag had ik het gevoel dat ik wat had bijgeleerd. Ik heb met veel plezier de lessen van Chris en Malinka bijgewoond. Een echter aanrader! Didi Boskma, communicatieadviseur en adviseur crisisbeheersing. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen. Tel: 050-360 36 75. Open: ma-vr 0900: 1700: uur. 9718 HT Groningen.

Contacteer ons